Afslankprogramma

Shape it afslankprogramma: in no time in shape

Shape it afslankstudio werkt samen met jou aan een gezond lijf & leven met liefde voor jezelf. Afslanken bij Shape it draait niet alleen om KILO'S afvallen maar ook over een nieuwe 'JIJ' en een nieuwe leefstijl.

Met behulp van ons afslankprogramma ben je in no time niet alleen op gewicht maar voel je je opgewekter, gezonder en bewuster in het leven staan.

Want met gezonde voeding, een ander eetpatroon, beweging en coaching van Shape it is het je zo weer beter voelen in je lijf en leven. Nog sneller en verantwoord afvallen? Vul het trainingsprogramma aan met ons Slinc 1-2-3 programma of de verschillende afslank Herbalife producten die wij ook verkopen.

Bewegen is een belangrijk onderdeel in het Shape it afslankprogramma. Je komt naar de studio om te sporten met behulp van de verschillende apparaten. We stellen speciaal voor jou een programma samen op basis van jouw wensen. Voor alleen plaatselijk afvallen is de Better Belly bijv. heel geschikt of wil je liever passiever afvallen dan zou de Vibrosaun een goede optie zijn. Voor iedereen een afslankprogramma op maat. Kies jouw Shape it afslankprogramma!