Forever Living

Forever living – clean 9 detox kuur

“Voordat je een advies kunt geven over een detox kuur vind ik het belangrijk om aan den lijve te ondervinden wat zo’n kuur inhoudt. Ik heb zelf de clean 9 detox van forever living getest en wat een geweldig product! Ik voel me herboren. Ik heb zoveel energie en zoals je ziet is het resultaat duidelijk zichtbaar. Heerlijk dat mijn buik eraf is. Ik ben 4,5 kilo kwijt en in cm rondom het buikgedeelte -7,5 cm.”

Clean 9 before and after

Laura Nijenhuis

 

Forever living products

Forever living is een bedrijf dat wereldwijd beauty en wellness producten verkoopt. De producten zijn gebaseerd op de helende en voedende werking van aloë vera. Shape it afslank studio staat achter de filosofie van het bedrijf Forever Living en verkoopt producten in de studio en via de webshop. Shape it concentreert zich op de F.I.T. afslank- en sport programma’s van Forever Living maar ook beauty en lichaamsverzorging producten worden in de shop verkocht. Voor alle producten geldt: iedereen heeft andere resultaten. Het resultaat is afhankelijk van leefstijl, gevolgde adviezen en voldoende beweging. Een selectie van de producten zijn hieronder beschreven. In de webshop is het gehele assortiment te bekijken/bestellen.

Clean 9 detox kuur

c9 clean detox forever living

 

 

 

 

 

 

Leg het fundament met het C9 programma en maak een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit programma is ontwikkeld om uw lichaam te cleansen en om zich energieker en vitaler te voelen. Binnen 9 dagen zult u zich slanker en gezonder voelen met behulp van supplement schema’s, gezonde maaltijd suggesties en shake recepten die makkelijk te volgen zijn!

Forever Fit C15

f15_producten

F15 is in het Forever F.I.T. programma de volgende stap, na C9, op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Sport u nog niet (regelmatig) of zoekt u juist een nieuwe uitdaging?

Afhankelijk van uw sportniveau kiest u voor F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE, of F15 ADVANCED. Elk F15 niveau kent een programma van 15 dagen, met passende workouts en recepten, dat u zo vaak als u wilt kunt herhalen. Binnen hetzelfde niveau kunt u er ook voor kiezen om door te gaan met de volgende 15 dagen of u kunt de stap nemen naar het volgende niveau.
U gaat zich in alle gevallen energieker voelen dan ooit!

Vitaal 5

 

v5_producten

 

 

 

 

 

Vital5 bevat 5 Forever sleutelproducten en is ideaal wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt en voor altijd vitaal, in vorm en op gewicht wilt blijven. Dit pakket dient als aanvulling op uw dagelijkse voeding om u beter te voelen en er beter uit te zien.

 

Aloe vera producten

1440707494879aloe-vera-gel_isolated

Forever aloe vera gel

Helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Drink het om een gezonde levensstijl te ondersteunen en om lekker in uw vel te zitten.

Consumeer dagelijks (aanbevolen 90 ml per dag), puur, gemixt met water of met pure vruchtensap.

Deze geconcentreerde gel is in de webshop verkrijgbaar in verschillende smaken.

 

 

 

 

Forever daily

1440611724941foreverdaily-_isolated

Een voedingssupplement ontwikkeld om 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) aan essentiële vitaminen, biologisch beschikbare mineralen en voedingsstoffen te leveren. Forever Daily combineert 55 perfect uitgebalanceerde voedingsstoffen die iedere dag opnieuw een optimale gezondheid en vitaliteit ondersteunen. Combineer dit supplement met Forever Aloe Vera Gel voor het beste resultaat.

ARGI+

1444911878906argi_pouch_isolated_600

Met ARGI+ kunt u de hele dag doorgaan en levert u optimale prestaties. Argi+ bevat de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. Gemengd met voldoende water vormt het de ideale voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Argi+ geeft je lichaam de boost om de gehele dag fit te blijven. Extra handige verpakking voor onderweg: Niet alleen ideaal om mee te nemen, maar ook perfect om als sample mee te geven!

 

Forever Fiber

1440611806727forever-fiber-isolated

Forever Fiber bevat vier soorten snel oplosbare vezels. Vezels die belangrijk zijn om een normale spijsvertering te ondersteunen en die helpen een verzadigd gevoel te houden terwijl u goed op weg bent er beter uit te zien en u beter te voelen.

Forever B12 Plus

1440696091260foreverb12plus-_isolated

Een voedingssupplement met een rijke hoeveelheid vitamine B12 en foliumzuur. Vitamine B12 en foliumzuur ondersteunen uw immuunsysteem en dragen bij aan de vermindering van stress en vermoeidheid na een drukke dag. Foliumzuur is tevens populair bij vrouwen met het oog op zwangerschap. Vitamine B12 is populair onder veganisten en vegetariërs.

 

Ga naar de WEBSHOP FOREVER LIVING voor alle informatie en prijzen van de producten. Of neem voor meer informatie contact op met de studio. In een persoonlijk gesprek voorzien we jou van het beste advies rondom de producten en de bijpassende leefstijl. Coaching in combinatie met de producten van Forever Living behoort ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een uitgebreid intake gesprek waar gewicht, cm’s en streven worden gemeten en doorgesproken, een aangepast bewegingsprogramma en tussentijdse meet- en coach momenten. Samen doen we er alles aan om jouw doelen te bereiken.

REVIEWS

‘Na de geboorte van mijn dochter was het lastig om weer op mijn oude gewicht te komen. Steeds staarde ik op weegschaal naar die 5-10 kilo overgewicht. Deze kickstart van 9 dagen heeft ervoor gezorgd dat ik 4,6 kilo ben afgevallen. De eerste twee dagen waren letterlijk resetten want van bijna niets eten wordt je niet gelukkig. Maar de tijd vliegt en voor je het weet heb je de smaak te pakken. Ik voelde me heel snel weer mezelf. En niet alleen het zichtbare resultaat was heel fijn maar ook fysiek en qua gesteldheid voelt het echt als een verschil met voor de kuur. De detox heeft mij een enorme energie boost gegeven waar ik happy van werd. Ik kan deze kuur van 9 dagen aan iedereen aanraden. Let wel op dat je niet meteen weer normaal gaat eten want dan heeft het geen zin. Ik heb ervoor gekozen om de C15 erachteraan te plakken om ook die laatste kilo’s af te vallen. En daarna de gezonde lifestyle volhouden, fingers crossed.’  Monja (30)