Over mij

7G9A6714webHallo, ik ben Laura Nijenhuis voedingsdeskundigen /life style coach en ik ben er voor jou! Niet alleen help ik je met afvallen maar leer ik je een nieuwe gezonde leefstijl en zoeken we samen naar een gezonde balans tussen lichaam & geest. Afslankstudio Shape it bedient niet alleen lokaal Huissen en de gemeente Lingewaard als het gaat om afslanken maar ook buiten onze regio. Met behulp van mijn afslankprogramma en mijn kennis als voedingsdeskundige ben je in no time weer fit, strakker in je vel en gezonder. En het gaat niet alleen om je lichaam maar ook hoe je je voelt. Ik ben er dus voor jou om body & mind in balans te brengen. Om jou die aanstekelijke zelfverzekerde uitstraling mee te geven van ‘he ik zit lekker in mijn vel’.

Als persoon ben ik zeer sociaal, positief en vasthoudend ingesteld. Al zeg ik het zelf 😉 Ik hoor van de mensen om mij heen dat deze mentaliteit van mij afstraalt en dat ik anderen hierdoor aanspoor om ook lekker aan de slag te gaan. Want dat is wie ik ben. Ik zeg altijd: gewoon doen! En geloof mij, ook ik zondig weleens en heb mijn mindere dagen maar het werk wat ik doe geeft me zoveel energie terug. Het is een dankbaar beroep. Ik geef anderen een goed gevoel over zichzelf. Geweldig toch?

Met een frisse kijk op afslanken, sporten en een gezonde leefstijl heb ik in 2015 het pand en enkele afslank apparaten van voormalig Linestudio Marjolein overgenomen. Met een nieuwe filosofie ben ik aan de slag gegaan om iedereen die wilt afslanken te enthousiasmeren en te begeleiden om hun doel te bereiken. Inmiddels heb ik al vele dames mogen verblijden en helpen ook zij om mijn positieve werk voort te zetten.

Ik hoop je snel eens te zien bij Shape it!

Liefs Laura Nijenhuis Shape it afslankstudio afslanken Huissen Lingewaard web