Slinc

Sneller en verantwoord op je streefgewicht 

Slinc. helpt u in uw strijd tegen overgewicht, het maakt u bewust van een gezonde levensstijl en begeleidt u naar uw uiteindelijke doel: op gewicht blijven. Gezond afvallen, snel en verantwoord. Shape it afslankstudio Huissen biedt deze geweldig effectieve afslank kuur aan in combinatie met een trainingsprogramma, onze afslank apparaten en persoonlijke coaching.

Slinc afslanken huissen webSlinc afslankstudio Shape it Huissenslinc afslanken verpakking huissen web

Met het Fase 1-2-3 programma ligt de nadruk niet op afslanken, maar juist op ‘het gewicht behouden’. Slinc. is een proces, een totale aanpak van lichaam en geest en volgt u onder begeleiding van een coach in 3 Fases: Afslanken, Stabiliseren en Balans.

Fase 1-2-3 programma
U wilt graag afvallen, maar wat u vooral wilt, is die kilo’s ook niet meer aankomen: het gevreesde jojo-effect. Om dat te bereiken, is er meer nodig dan alleen maar die overtollige kilo’s kwijt raken. Een verandering in uw eetgedrag, levensstijl en instelling is nodig om balans in uw gewicht en in uw leven te creëren.

Het programma bestaat uit een combinatie van een voedings- en bewegingsprogramma onder intensieve persoonlijke begeleiding van Shape it afslankstudio Huissen.

Aanbieding Slinc + intensieve coaching:

8 weken kuur/sporten met intensieve begeleiding: 385,- 

slinc afslankkuur pillendoosje huissen web