Voedingssupplementen Herbalife

Vitamines- en mineralen supplementen

Shape it afslankstudio Huissen verkoopt de beste vitamine en mineralen tabletten (Herbalife). Onze supplementen bevatten vitamines en mineralen die in harmonie werken met de natuurlijke bronnen van ons lichaam om zo een basis te vormen voor een bijdrage tot een goede gezondheid op lange termijn.

7G9A6544web

Formule 1 Voedingsshake

7G9A6575webEen proteïnerijke shake op soja eiwitbasis met vitamines en mineralen (uitgebalanceerde cellenvoeding op plantaardige basis). Een proteïnerijke shake (smakelijke maaltijdvervanger), die gemixt kan worden met 250 ml. vruchtensappen, sojamelk, rijstmelk, halfvolle of magere melk, yoghurt, fruit etc. Samengesteld uit een exclusieve combinatie van geselecteerde proteïnen op sojabasis, vitamines, mineralen en kruiden. Formule 1 is rijk aan vezels * bevat 52 essentiële voedingsstoffen, waarvan 18 verschillende aminozuren.

Proteïne is een weefselbouwer en de basissubstantie van elke cel in ons lichaam. Spieren, haar, bloed, huid, nagels en inwendige organen bevatten allemaal proteïne. Proteïnen zijn in ons dagelijks dieet nodig voor groei, instandhouding en herstel van weefsel, maar ook voor veel andere processen in ons lichaam.

Proteïnen zijn ook onontbeerlijk voor de aanmaak van hemoglobine in het bloed en om antistoffen aan te maken voor het afweersysteem. Ze leveren ook energie aan het lichaam. Formule 1 is verkrijgbaar in vier smaken: vanille, aardbei, chocolade en tropische vruchten. Afvallen – 2 x per dag een shake in plaats van de maaltijd; op gewicht blijven 1 x per dag een shake.

Formule 2 Multivitaminencomplex

Het is belangrijk om gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden in uw dagelijkse dieet te hebben. Als uw levensstijl hectisch is en u het lastig vindt de juiste balans te vinden, ondersteun uw lichaam dan met Formule 2 Multivitaminencomplex dat de essentiële vitaminen en mineralen biedt die uw lichaam nodig heeft.

Kenmerken:

– Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het normaal functioneren van het immuunsysteem.
– Calcium en fosfor voor het behoud van stevige botten en tanden
– Vitamine C en vitamine E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress

3 x daags 1 tablet

Herbalife cell nutrition Shape it afslankstudio HuissenCell Nutrition 

Supplement bevat een speciale formule die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme. Rijk aan B-vitaminen om te helpen de energie uit voedingsmiddelen beschikbaar te maken. Bevat zink voor een normaal energiemetabolisme.

Dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress. Daarom kan het nemen van een voedingssupplement als Cell Nutrition ondersteuning bieden voor hectische levensstijlen.

3x daags 1 tablet

Vezeltabletten 

De vezel tabletten zorgen voor een goede darmflora, 70% van alle kwalen zijn het gevolg van niet goed werkende darmen.

Proteïne Poeder 

Proteïne Poeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit het voedsel aan te vullen, zodat ons lichaam strak en fit blijft. Het verbetert de opname van eiwit, houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieën. Het bevat hoogwaardige soja- en weiproteïne. Neutrale smaak en makkelijk op te lossen in sojamelk, soep en sauzen.

De voor u juiste hoeveelheid toevoegen aan de sojamelk, bouillon of vruchten sap

Herbalife proteine reep Shape it afslankstudio Huissen

Proteïne reep voor tussendoor 

Herbalife Proteïnerepen zijn een heerlijke evenwichtige snack. Met ongeveer 140 calorieën zijn ze de combi van proteïne en koolhydraten voor een gereguleerde vrijlating van energie. Rijk aan vitamine-B, dat het energiemetabolisme ondersteunt. Doos 14 stuks.

Maaltijd vervangende reep                                                            

Een grote doelgroep van gebruikers! Zakenmensen, schoolgangers, de sporters, vrachtwagen chauffeurs of tijdens lange vakantietrip met de wagen, mensen die veel onderweg zijn, mensen die het kauwen even missen, als extra eetmoment, bij honger, kortom uiteindelijk voor iedereen van toepassing. Rijk: alle benodigde voedingsstoffen in 207 calorieën. Een uitgebalanceerde en smakelijke maaltijd, levert de essentiële voedingsstoffen die u nodig heeft voor een complete gezonde maaltijd.

Visolie 

Een eersteklas voedingssupplement op basis van diepzeevisolie. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt. Onze visolie stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; het houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Het zorgt tevens voor een stralend uiterlijk en een gezonde huid.

Thermojetics kruidendrank 

Thermojetics is een kruidendrank op instant basis, dat warm of koud kan worden gedronken

  • voor een goede start van de dag: reinigt het lichaam
  • geeft direct energie en verhoogt de vetverbranding
  • het drankje smaakt heerlijk en remt de eetlust
  • helpt sneller uw omvang te verminderen.

Gebruik: voor sporters als een isotone-drank: 25 mg Thermojetics kruidendrank op 1 liter water. 2-6 kopjes per dag, meng ½ theelepeltje met warm of koud water. In verschillende smaken te verkrijgen. Je doet hier ongeveer 1 maand mee.

Informeer naar alle afslank- en vitamine supplementen van Herbalife via info@afslankstudio-shape-it.nl of loop vrijblijvend bij de afslankstudio binnen (adres: Vierakkerstraat 18a in Huissen). Wij verkopen onze Herbalife producten ook zonder trainingsabonnementen. In combinatie met onze afslank programma’s is het gebruik van Herbalife zeer effectief gebleken. Je valt snel en verantwoord kilo’s en centimeters af! Bij Shape it afsankstudio ben je in no time weer in shape.